SizeGenetics™ erbjuder kliniskt bevisad penisförstoring med enCE-certifierad, extrem men säker enhet.

Hur fungerar draganordningar?

Endast SizeGenetics har 58 sätt komfortFöreställ dig en vikttränare som lyfter en vikt. När han gör det, med progressivt tyngre vikter, sträcker han och tränar musklerna han lyft med.

Detta orsakar små mikrosår och celldubbelarbete  tatt ske längs muskeln. När muskel läker,
blir det större, fastare och innehar mer blod som det blir större.

Penis draganordningar arbetar på ett liknande sätt.

Genom att helt enkelt fästa SizeGenetics™-enheten till din penis den levererar en ställe y, konstant och mild sträcka längs corporacavernosaen (den del av penis som håller blod under erektion). Denna milda, smärtfri stretching gör att cellerna i corporacavernosaen att dra bort och splittras. Precis som muskeluppbyggnad, under cell läkningsprocessen är friska nya celler skapas tillåter din penis blir större. Och med en större Corpora Cavernosa kan din penis hålla mer blod, vilket innebär att du också njuta av större och hårdare erektioner!

The higher the traction a device can give, the bigger and quicker your results. With the SizeGenetics™ device giving a massive 2,800 grams of traction tension (almost 50% more than other leading devices), you can enlarge your penis faster and with better results than any other device.

Ju högre dragkraft en enhet kan ge de större och snabbare dina resultat. Med SizeGenetics™ anordning som ger en massiv 2800 gram dragspänning (nästan 50% mer än andra ledande enheter), kan du förstora din penis snabbare och med bättre resultat än någon annan enhet.

SizeGenetics™ draganordning är helt smärtfri, 100% säker, en d resultaten är permanent!

SizeGenetics™ för SizeGenetics™ Böjd Penis-syndrom?

Krökning av penis

Böjd penis syndrom, även känt som Peyronies, är ett tillstånd som orsakar en ckrökning av penis. Det kan hindra uppkomsten av penis, orsakar obehag, och i extrema fall kan göra sex svårt eller rentav omöjligt, allvarligt påverkar självförtroende och självkänsla.

SizeGenetics™ är en medicinsk typ 1-enhet som kan bidra till att förbättra eller korrigera en penis krökning orsakad av Peyronies. Vi har många nöjda kunder som framgångsrikt har rätats deras penisar med hjälp av SizeGenetics™-enheten.

SizeGenetics™ för Micro Penis syndrom?

Mikro penis syndrom är ett medicinskt tillstånd som orsakar en ovanligt liten penis, typiskt under 2 inches i längd. Det kan orsaka svårigheter att ha sex, liksom intensiv psykiskt lidande.

IOm du lider av mikropenissyndrom och vill ta reda på om SizeGenetics™ kan hjälpa dig, kontakta vår kundtjänst i dag.

Kliniskt bevisade, Medical Device

SizeGenetics™ har många medicinska påskrifter har genomgått omfattande vetenskaplig , forskning och kliniska studier av amerikanska och danska forskare och läkare, och har visat sig förlänga din penis.

Som registrerad medicinsk typ en enhet Size Genetics™ har godkänts för användning av stränga FDA: s regler. Varje enskild enhet är tillverkad enligt de strängaste i högkvalitativa anläggningar, med hjälp av medicinsk kvalitet komponenter.

Detta innebär att SizeGenetics™ är riskfri och , säker att använda så att du kan använda SizeGenetics™ med 100% säkerhet, i vetskap om att din hälsa och säkerhet garanteras, och att enheten kommer att fungera för dig.

Välj inte en sämre, oprövad enhet eller tillgripa riskfyllda, smärtsam operation för att förstora din penis. Tusentals män runt om i världen precis som du har använt kliniskt bevisade SizeGenetics™-enheten för att säkert och effektivt förlänga och räta deras penisar.

Beställ din SizeGenetics™-enheten idag
och du också kan förstora din penis snart!

En större penis kan göra en stor skillnad för ditt självförtroende, självkänsla och sexliv. Tanken på ‘det ögonblicket’ kan vara nervslitande när du känner under begåvad, och oron för hur det ser ut och känns för både dig och din partner kan vara tillräckligt för att skjuta du sex helt och hållet.

Order SizeGenetics™ nu och få ditt förtroende tillbaka i sovrummet.