Räta ut penis snabbt och enkelt, Minska obehag och förbättra ditt sexliv med den ENDA Medicinskt backade, icke-undvikande systemet som är tillgängligt!

 

Lider du av minst ett av dessa symptom?

Om svaret är ja, då kan Sizegenetics™ hjälpa dig också!

Medicinskt backad och kliniskt testad. Sizegenetics™ är betygsatt av många och klassad som det snabbaste och enklaste sättet att hjälpa Peyronies sjukdom och/eller korrigera peniskrökningar – snabbt.

Diagnostisera ditt tillstånd – Har du Peyronies sjukdom eller en böjd penis? (Det finns en skillnad.)

Peyronies Doctor

 

Peyronies är en peniskrökning som skapas som ett resultat av en klump (annars känd som en platta), som är gjord av något som liknar ärrvävnad.

Klump tvingar penisen, medan flaccid och/eller upprättstående, att böja åt sidan och kan i vissa fall vara smärtsam eller obehaglig. Beroende på svårighetsgraden av kurvan, kan detta tillstånd göra sex svårt och i vissa extrema fall omöjligt

Om du har en klump eller en uppbyggnad av plack så har du Peyronies sjukdom.

Om du inte har en klump eller uppbyggnad av plack så har du en naturligt förekommande krökning.

Båda kan behandlas framgångsrikt med Sizegenetics™-enheten för att säkerställa de snabbaste resultat etpå kortast möjliga tid.

I själva verket har penisförlängare såsom Sizegenetics™-enheten använts av riktig vårdpersonal för att hjälpa tusentals män över hela världen att räta till sin penis, vilket gör att de ser längre, rakare och mer imponerande ut!

Sizegenetics™ hjälper dig att:

En peniskrökning kan behandlas med användning av ”Cellduplicering”-tekniker.

När penisen är böjd behöver den ibland hjälp att räta ut sig.

Verkligheten är att den stadiga spänningen som tillhandahålls av Sizegenetics™ kan hjälpa till att räta upp din penis.

Anledningen vissa penisar kurvan beror ena sidan av penis behöver ‘komma ikapp’ med den andra. Detta kan övervinnas genom användning av en penis tång såsom Sizegenetics™.

Som Sizegenetics™-enheten håller penis i en rakare form, kommer det också leverera en stadig dragkraft utmed längden av penisen, i effekt, sträckning av penis på ett säkert och bekvämt sätt.

Naturligtvis, eftersom penis är krökt, kommer en sida av penis känna en större sträcka än den andra sidan.

Resultatet av denna sträcka kommer
att uppmuntra celldubblering att inträffa

Människokroppen är en fantastisk sak, och är utformad för att reagera på förändringar som efterfrågas på den.

När penis fortsätter att känna denna stadiga drag, cellerna i penis börjar uppleva en naturlig kroppsfenomen som kallas ‘celldubbelarbete.’ Det är där, eftersom penis dras, kommer cellerna i penis själv börja dra isär uppmuntra nya celler för att bilda som en följd av stadig dragkraft.

Eftersom den ena sidan av penis kommer att uppleva en större dragkraft, kommer detta att uppmuntra fler cell dubbel att inträffa på den sidan av penis.

I tid, som den hämmad sidan av penisen fångar upp med andra sidan, kommer hela penis fortsätta att utvidgas i en enda, rakare riktning, vilket uppmuntrar en rakare och längre ser penis.

Så varför inte ta det första steget idag och börja arbeta mot en rakare och mer imponerande penis för din egen skull?

Europeiska tillverkade typ 1-medicinska enheter som är kliniskt testade och avsedda för peniskrökningar …

Många penisförlängare skulle helt enkelt inte vara användbar för män drabbade av Peyronies sjukdom. Men med Sizegenetics™ kan du vara säker på att din förlängare inte bara passar din penis, utan kommer också att ge maximal komfort, vilket innebär att du kan bära den längre.

Sizegenetics™ Multi-Directional Mete (MDA) headpiece och 58-Way Comfort System har utformats för att ge maximal komfort och stöd för penis krökning.

Till skillnad från många teoretiserade behandlingar för Peyronies och krökta penisar har Sizegenetics™ enheten fullständig uppbackning av många läkare från hela världen.

Många medicinska experter från Storbritannien, Europa och USA är alla överens om att användningen av en penis tången kan bidra till att minska penis krökningar.

Penisrätare rapporteras ha visat sig vara framgångsrika i en stor klinisk studie som genomfördes av urologi institutionen vid universitetet i Turin i Italien.

Läs utdrag ur studien nedan eller om du redan vet att vår unika, inte tillgänglig från någon annanstans enhet är för dig – gör din beställning idag (supersnabb leverans)

En rakare och längre penis …

Glöm inte, när din penis är rakare det kommer att se längre.

Du förstår, böj i din penis kan ge dig den falska illusionen att din penis är mindre än den egentligen är. Du kanske har en stor penis, men du vet inte om det!

Sizegenetics™ hjälper dig att avslöja den verkliga storleken på din penis genom att snabbt och effektivt korrigera din krökning. Och eftersom det även kan utvidga sin längd med inches, kan Sizegenetics™ -enheten ger dig en penis att vara stolt över.

Beställ idag och få ditt förtroende tillbaka i sovrummet!

Sizegenetics™-krökning och Peyronies Edition – den ultimata lösningen för att minska även de mest allvarliga peniskrökningarna

Våra Sizegenetics™ krökning och Peyronies upplaga är speciellt utformad för att bidra till att ge dig den raka penis du har längtat efter.

Denna specialistbehandlingsplan kommer med en svit av extramaterial för att påskynda dina resultat och – för dem med Peyronies sjukdom – extramaterial som riktar plack bygga upp för att ge dig de snabbaste resultat på kortast tid.

Du kan göra något åt din böjda penis.

Beställ nummer ett Peyronies och krökning uträtning enhet tillgängliga överallt – används av tusentals män för att framgångsrikt räta och utöka sin penis – idag.

Vad ingår i SizeGenetics™ krökning och Peyronies Edition??

Sizegenetics™ Medical Typ 1-enhet

Kliniskt testats och visat sig hjälpa räta ut penis om du lider av Peyronies sjukdom eller om du har en naturligt förekommande krökning.

Två Multifunktionella Huvuden

Två unika huvud bitar kan du välja den bästa för dig, se till att enheten är så bekvämt som möjligt att bära.

Faux-läderväska med lås och nyckel

Håll din Peyronies eller kurvatur tillstånd en hemlighet från vänner och familj.

Komfortskum & Komfortplåster I latex

Underskatta aldrig vikten av komfort när du bär enheten! Vårt komfortskum och komfortplåster är utformade för att säkerställa att du kan bära enheten för maximal tid. Ju längre du kan bära den, desto snabbare resultat.

Perfect Grip™ System

Greppet är viktigt. Du kommer bara att räta ut din penis om det finns tillräcklig spänning vid användning av enheten och om du känner dig bekväm samtidigt bär den. Vi har spenderat många år arbetat med våra tillverkare för att skapa den perfekta Grip System ™. Välj mellan kardborrband, fälla eller komfort band teknik för att hitta den bästa grepp för dig.

Directional Noose Straightening™

Vår enhet hjälper till med krökningar från alla riktningar – vänster, höger, upp och ner. Använd Directional Noose Straightening™-systemet för att addera extra spänning till någon typ av kurva.

Instruktions-DVD

Fullständiga och tydliga instruktioner om hur man använder enheten på rätt sätt och hur man får det bästa resultatet.

GRATIS penisövningar

Online övningar för att komplimentera enheten och hjälpa räta ut penis snabbare – och bidra till att förbättra din erektion storlek och styrka.

The Confidence Bible for Men!

Tips, tricks and advice that will change your life! We believe that every man in the world can feel and act more confident, and that confidence is the most important step to becoming a better you.

In order to help you achieve this, we put together this handy guide as an effective tool to help improve yourself in this way.

The Ultimate Guide to Penis Enlargement!

At SizeGenetics™ we believe information is power. That means getting to know your penis. Being well-educated about how penis growth and the organ itself works will help you to get the most out of our guide and natural, permanent penis growth.

Peyronies & Krökning-enheter (Reservdelar)

Vår enhet är tillverkad enligt högsta standard och kommer med en full 6 månaders garanti. Men om några år, vad gör du om något försvinner eller går sönder? Du använder reservdelar, som ingår gratis med din enhet.

DUBBLA PENGARNA TILLBAKA-garanti

Vår branschledande garanti innebär att du kan köpa Sizegenetics™ -enheten med absolut förtroende – om det inte fungerar för dig kommer vi att ge dig dubbla dina pengar tillbaka.

Sizegenetics™ krökning och Peyronies Edition

Medicinskt backad och kliniskt testad. Sizegenetics™ är betygsatt och skattad av många som det snabbaste och enklaste sättet att hjälpa Peyronies sjukdom och/eller korrigera peniskrökningar – snabbt.

Price: $499.95 $299.95 Återförsäljare $200.00 ADD TO CART