100% garanterad penisförstoring! SizeGenetics™ lovar dig säkra, snabba vinster eller pengarna tillbaka med vår pengarna tillbaka-garanti!

SizeGenetics garanti – En större penis eller pengarna tillbaka

SizeGenetics™ tar bort alla risker från att köpa en penisförstoringsenhet. Den har kliniskt testats och visat sig fungera, så att du kan köpa med fullt förtroende eftersom att SizeGenetics™ förlänger din penis på ett säkert och effektivt sätt.

Vår dubbla pengarna tillbaka-garanti ger löften för att din
SizeGenetics™ kommer att fungera för dig eller att vi återbetalar dig din fulla köpeskilling.

Du har inget att förlora och allt att vinna!

SizeGenetics™ garantier:

  • Din säkerhet – Våra penisförlängare har kliniskt testats och har certifierats som en medicinsk typ av en enhet. Använd SizeGenetics™ enligt anvisningarna och du ska aldrig uppleva en skada.
  • Hög kvalitet – inte nöja sig med en billigare, sämre enhet som kan i bästa fall gå sönder under användning och kosta dig en mindre förmögenhet på reservdelar, eller i värsta fall, allvarligt skada din penis. SizeGenetics™ tillverkas enligt högsta standard med hjälp av material av högsta kvalitet, och varje enskild enhet måste klara våra strikta kvalitetstester innan det är tillåtet att säljas.
  • Penisförlängning – – Vi är övertygade om att SizeGenetics™ är den mest effektiva penis Extender-enhet som finns på marknaden.Vi backas upp av kliniska tester, år av forskning och verkliga användarvittnesmål , år av forskning och doctor endorsements, years of research and verkliga användarvittnesmål,vilket bevisar att det kan fungera för alla, inklusive dig!

Du hittar vår dubbla pengarna tillbaka-garanti väldigt enkelt, eftersom vi tror 100% att SizeGenetics™ kommer att fungera för dig.

Använd bara din SizeGenetics™-enheten för 120 dagar i följd (4 månader). I den mycket osannolika händelsen att du inte ser någon ökning av storleken på din penis (eller förbättring av krökning din penis om du använder enheten för att behandla peyronies/böjd penis-syndrom), komma i kontakt med oss inom 6 månader mottagande enheten för att begära din återbetalning.

Varför du behöver använda enheten för 4 månader?

Även om många av våra kunder börjar se vinster inom de första veckorna, hastigheten på resultaten varierar från person till person. Genom att använda SizeGenetics™-enheten dagligen under 4 månader, kommer du att tillåta tillräckligt med tid för att enheten ska fungera för dig.

För att kvalificera sig för en återbetalning, kommer vi att behöva se följande dokumentation som bevis på att du har använt dina SizeGenetics™-enheten i enlighet med instruktionerna:

En före fotografi och efter foto av din penis bredvid en mätanordning, såsom ett måttband eller linjal (du måste bära dina SizeGenetics™ enheten i varje foto, och den genomsnittliga dragkraft av enheten måste vara synlig). 

En dagbok/log uppgifter om dagar och antalet timmar du har använt dina SizeGenetics™-enheten under de fyra månaderna, inklusive mängden dragkraft används varje gång. För att kvalificera sig för en återbetalning måste du ha använt enheten i minst 5 timmar per dag, vid ett minimum av 1200g dragkraft, under minst 4 månader.

För att begära din återbetalning, helt enkelt skicka din förfrågan tillsammans med ovanstående verifikationer till support@sizegenetics.com.

Please note: EObservera: Varje SizeGenetics™-enheten desinficeras och levereras till dig i en försluten plastpåse. När den här väskan öppnas kan enheten inte returneras eller återbetalas om du begär återbetalning enligt vår pengarna tillbaka-garanti som anges ovan.

Att välja SizeGenetics™ är riskfritt – wvi garanterar att du kommer att utöka din penislängd (snabbt och säkert) eller så ger vi dig dubbla pengarna tillbaka!

SizeGenetics™ Doktorsgodkännande

Dr. Jorn Siana
Specialist för allmän- och plastikkirurgi.
Läs mer

Dr. Finn Knudsen
Specialist i plastikkirurgi.
Läs mer